One of a kind.

Har nyss varit ute på en fräsch morgonpromenad, och tagit en kall dusch för att svalka mig efteråt :) Jag trivs verkligen här och har ingen lust alls att åka tillbaka till Sverige just nu :P Undrar om det är genetiskt? Fast man är ju halvsvensk så då måste halv jag vilja bo i Sverige också. Oh the ambivalence.


Vad tycker ni om att MJ har dött? Jag var ärligt talat inte speciellt förvånad, det kändes som om det varit på gång länge. Särskilt ledsen är jag väl inte heller (fast det låter fel... men jag menar, folk dör varje dag och jag gråter inte), men mina tankar går till hans familj som förlorat en älskad. Det är aldrig lätt. Hans musik har man vuxit upp med, så den kommer nog leva vidare, likt Elvis :)


Idag kommer nog inte mycket att hända. Jag ska in och handla lite, mamma fyller år i helgen. Och så ska jag till gymmet och träna. Annars blir det väl att chilla som vanligt. Det börjar dock bli lite tröttsamt på nåt sätt, känns som om man borde göra något... Jag har sparat för att inte behöva jobba, men kanske ska man leta lite ändå? Eller börja plugga nåt? Jag vet inte, några tips?

♥ Addie

RSS 2.0