This is real, this is me.

        
 


Jag är trötttttt. Igår tränade jag och det gick skitdåligt för att jag var så trött... Och idag är jag trött igen. Inget sova fast man äter sömntabletter. Och det regnar. En allmänt dålig dag blir det nog. Har inga direkta planer, ska träna som vanligt med Allie och sen äta med mamma tror jag. Ska nog ringa till cuz och se om hon vill göra något på kvällen... We need to catch up!

Det blev ingen bio häromdagen iallafall, gjorde något annat istället. Dock blev det hemmabio haha Pearl Harbor blev det. Jag har lånat en massa storfilmer som jag tänkte att jag skulle ha helkväll och se och gråta. Men mammas vän lånade två så det får bli senare, om jag ska se alla på samma natt. Just nu ser jag Charmed (Förhäxad) istället, jag har alla avsnitten!

Mitt hårbotten kliar efter att jag tvättade håret igår hahah Random alltså. Men det är störande. Känns som om man har en weave tror jag, inte för att jag haft det men folk säger att det kliar och så. Och man har verkligen ingenting att blogga om när man snackar weaves och dålig hårbotten... Right? Jag är tröttttttt. Fast det är ju fett tidigt så det vore konstigt om jag inte var det? Kan inte sovaaaa. Det här är en morgon/natt-blogg. Tillochmed bilderna är mörka :P Men det var ju kväll när jag tog dem så...

Over n out!


♥ Addie


Kommentarer
Postat av: Moa S

fyfaaan vilka underbara bilder :O

2009-06-11 @ 16:29:22
URL: http://xoxomoa.blogg.se/
Postat av: Moa S

sv: jag vet inte om jag ska! haha, har sjuk ångest.. vad tkr du? =)

2009-06-11 @ 18:03:33
URL: http://xoxomoa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sugen på fler besökare? Bli medlem här: http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/join.cgi

2009-06-11 @ 18:59:27
Postat av: Nina

tack sötnos :)



kram!

2009-06-12 @ 12:02:10
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: Mikk

Jättefin blogg !:)

2009-06-12 @ 21:05:16
URL: http://onormalaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0